LE DERNIER VOYAGE

DE LAATSTE REIS,
SPECIAAL VERVOER VAN ASBUSSEN EN URNEN

Uitsnede_PNG

LE  DERNIER  VOYAGE, DE  LAATSTE  REIS...

Met de grootste zorg, toewijding en waardigheid begeleiden wij gedurende de gehele reis persoonlijk de asbus of urn van uw overleden dierbare naar iedere gewenste (intercontinentale) bestemming waar deze  door ons in persoon wordt overhandigd. Tevens repatriëren wij ook asbussen of urnen vanuit het buitenland terug naar Nederland of naar iedere andere bestemming.

ONVERVANGBAAR...

Wij zijn gespecialiseerd in wereldwijd vervoer van waardevolle objecten. Objecten die vanwege de emotionele waarde niet in geld is uit te drukken en vanwege hun uniciteit onvervangbaar zijn. Om die reden dragen wij de te vervoeren asbussen/ urnen altijd bij ons en gaat deze als handbagage mee aan boord. Zo is er permanent toezicht.

ONTZORGEN...

Door het hoge niveau van service willen wij nabestaanden zo veel mogelijk ontzorgen. Eventuele benodigde documenten voor de autoriteiten worden geregeld en wanneer nodig worden contacten met buitenlandse ambassades en consulaten onderhouden . Voor de nabestaanden is er gedurende de gehele reis de mogelijkheid tot contact en doen wij desgewenst geregeld verslag.

Cabin-Luggage-800x360px

KLANTGERICHT EN TRANSPARANT...

Wij realiseren ons ten zeerste hoe belangrijk het voor nabestaanden is om vooraf goed en volledig geïnformeerd te worden wanneer asbussen/ urnen naar het buitenland vervoerd gaan worden. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar om vragen van nabestaanden te beantwoorden. Wij luisteren naar de wensen van de nabestaande en presenteren de reisplanning met de daaraan verbonden kosten. Alles héél transparant.

PERSOONLIJK CONTACT...

Wanneer u geïnteresseerd mocht zijn in deze service neem dan a.u.b contact met ons op. Dat kan telefonisch +31 (0) 6 55 86 49 24 of via email. INFO @ RUDOLPH MAESSEN IPDS . COM
Wij vinden dat persoonlijker dan een formuliertje.

INFORMATIE / INFORMATION...

  • RUDOLPH MAESSEN IPDS
  • SECURITY ADVISOR AIR CARGO
  • VICTORIEUXSTRAAT 128
  • 3089 PX ROTTERDAM
  • THE NETHERLANDS
  • P: +31 (0) 6 55 86 49 24
  • W: RUDOLPH MAESSEN IPDS . COM
  • E: INFO @ RUDOLPH MAESSEN IPDS . COM