WAARDE ZENDINGEN

INTERCONTINENTAAL & PERSOONLIJK OVERHANDIGD

Uitsnede_PNG

UW ZENDING PERSOONLIJK OVERHANDIGD...

"Uw zending persoonlijk overhandigd" is een service speciaal voor bedrijven, instellingen en particulieren die er zeker van willen zijn dat hun zending ook daadwerkelijk de plaats van bestemming bereikt en persoonlijk door ons wordt afgegeven. Deze garantie kunnen wij geven omdat wij de hele reis de zending "onboard" begeleiden. (nb. zie ook het CO2 compensatie initiatief)

UW ZENDING IS WAARDEVOL EN BELANGRIJK...

Het gaat dan in het bijzonder om zendingen die een hoge waarde vertegenwoordigen of van groot belang zijn zoals (vertrouwelijke) documenten, contracten, kleine onderdelen en misschien wel zaken met een grote historische of emotionele waarde.

ONZE DIENSTEN ZIJN BEDOELD VOOR...

Advocaten-, accountants-, notariskantoren, de bancaire sector, medische centra, ziekenhuizen, farmaceutische bedrijven, bedrijfsleven, overheid, ambassades, consulaten, veilinghuizen, musea en particulieren.

Cabin-Luggage-800x360px

ONZE PARTNERS ...

Samen met al onze partners vormen wij een team dat loopt als een Zwitsers uurwerk, of het nou gaat om planning, visa, douanezaken, boekingen, tickets, recherche en beveiliging, reserveringen tolken, vertaalbureaus luchtvaartmaatschappijen het zijn allemaal professionals én samen hebben wij maar één doel en dat is, u!

VEILIG EN VERTROUWD...

Uw zending wordt tot op de plaats van bestemming begeleid door een 'Advisor Dedicated Air-freight'. Deze adviseur is belast met het nemen van alle voorzorgsmaatregelen en het vervoer van uw zending om deze veilig op de plaats van bestemming te kunnen overhandigen. Tevens onderhoudt hij het contact met alle betrokkenen waaronder u als cliënt, douane en KMar (Koninklijke Marechaussee).

koffer

UW ZENDING ALS HANDBAGAGE...

Mits niet op de lijst met verboden artikelen gaan uit veiligheidsoverweging kleine goederen en documenten als handbagage mee aan boord. De maximale afmetingen zijn overeenkomstig de IATA richtlijnen L35cm(21,5"), H55cm(13,5"), B20cm(7,5").

Echter, in bepaalde situaties kunnen wij van deze IATA richtlijnen afwijken. Neem daarom altijd contact met ons op.

INFORMATIE / INFORMATION...

  • RUDOLPH MAESSEN IPDS
  • SECURITY ADVISOR AIR CARGO
  • VICTORIEUXSTRAAT 128
  • 3089 PX ROTTERDAM
  • THE NETHERLANDS
  • P: +31 (0) 6 55 86 49 24
  • W: RUDOLPH MAESSEN IPDS . COM
  • E: INFO @ RUDOLPH MAESSEN IPDS . COM